-

Dexter uz Hazel i prijatelje obeležava 10 godina rada

Dexter
Dexter

Niški bend Dexter obeležiće desetogodišnjicu postojanja besplatnim koncertom u nedelju, 22. oktobra, od 20 časova, u popularnom klubu Istina Mašina u Nišu.

Pored Dextera, veče će svojim nastupom obogatiti i poznati niški bend Hazel, kao i bivši članovi benda Dexter i prijatelji, takođe priznati muzičari.

Dexter, autentični melodični rok bend iz Niša, osnovan je 2012. godine, kada je započela spontana saradnja između gitariste Ivana Vukadinovića i pevača Aleksandra Božinovića. Njihova muzička priča je obogaćena pobedom na Medijana Balkanrock festivalu 2015. godine, što je označilo prekretnicu u karijeri benda.

Dexter je snimio nekoliko numera pod producentskom palicom Rodoljuba Avramovića, a pesma “Bluz mrtvog čoveka” je osvojila srca publike i kritičara, čak i zaslužila emitovanje na MTV Adria televiziji.

Osim publici dobro poznatih pesama, bend će predstaviti i pesme s nadolazećeg, dvostrukog studijskog albuma, koji će biti objavljen krajem ove godine.

Nakon koncerta svi posetioci mogu da se pridruže bendu na jam sessionu, gde će imati priliku da uživaju u improvizaciji i muzičkom stvaralaštvu zajedno sa članovima benda Dexter.

Najnovije vesti

Izdvajamo