-

Dexter, Black Dot i Stain krajem oktobra u Nišu

Dexter

Bendovi Dexter, Black Dot i Stain nastupiće u subotu, 30. oktobra u niškom klubu Black Stage.

Dexter još od 2013. godine – nakon premijernog nastupa na beogradskom Beer Fest-u – neprekidno radi na stvaranju autorskog materijala i nastupa uživo širom Srbije. U Black Stage-u će izvesti singlove „U tebi je” i „Njoj u inat”, kao i „Jevanđelje” – pesmu koju su ispratili vrhunskim spotom i koja šalje jaku poruku društvu u kojem živimo. Na repertoaru će se obavezno naći i dobro poznate pesme sa prvog albuma Nebitno.

Black Dot je grandž ekipa iz Mladenovca koja je nedavno objavila svoj prvi album Dying Wonderland za izdavačku kuću Take It Or Leave It Records. Promovisali su ga spotovima za singlove „Babylon” i „S.N.S.”, kao i nastupima u beogradskom klubu Fest i na Velikogradištanskoj Gitarijadi gde je Mijat Kostić dobio nagradu za najboljeg gitaristu. Iako trenutno promovišu svoj debi album, bend aktivno radi na novom autorskom materijalu i sviraće ga uživo u Black Stage-u.

Stain je grandž bend iz Beograda koji je ovu godinu započeo objavljivanjem prvog singla i muzičkog videa. Još od prvog nastupa kao gosti Guitar Art Festivala u Beogradu, ova grandž ekipa gradi svoj put kroz brojne klupske nastupe, a trenutno singlovima promoviše predstojeći debi album. „Spiral” se vrti još od februara, „OK“ su ispratili vertikalnim videom, a pre samo par dana su izbacili novi singl „Fade”. U Black Stage-u će svirati sve ove singlove, kao i druge pesme sa debi albuma.

Koncert počinje u 20 časova a ulaz je besplatan.

Najnovije vesti

Izdvajamo