fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Devendra Banhart premijerno u Hrvatskoj na SuperUho festivalu

Devendra Banhart premijerno u Hrvatskoj na SuperUho festivalu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Devendra BanhartTjedan dana nakon što je najavio izlazak novog albuma koji nas očekuje ove jeseni, jedan od ključnih američkih kantautora 21. stoljeća Devendra Banhart, najavljuje i svoj prvi nastup u Hrvatskoj. Bit će to jedan od svega nekoliko koncerata koji će prethoditi izdavanju albuma, a na kojima će se premijerno moći čuti i pjesme koje će se na njemu naći.

Tako će još jedan svestran i originalan umjetnik, koji je u svojoj karijeri surađivao s brojnim cijenjenim glazbenicima kao što su Antony and the Johnsons, Beck, Vashti Bunyan, Os Mutantes, Swans, Vetiver, Gilberto Gil, Caetano Veloso i David Byrne, upotpuniti ionako bogat program ovogodišnjeg trećeg po redu festivala SuperUho kojem je od ove godine pokrovitelj Općina Primošten.

Svoj je posljednji album “Mala” objavio 2013. za cijenjeni Nonesuch, inače podetiketu Warnera koja je desetljećima bila specijalizirana za klasiku i jazz, da bi u proteklih petnaestak godina na bogati popis izvođača uvrstila i birane rock i folk glazbenike.

Informacije o ulaznicama:

Ulaznice po cijeni od 220 kn mogu se kupiti do 18.6. nakon čega će im cijena biti 250 kn. Ulaznica za kamp smješten u gustoj borovoj šumi neposredno uz predivno primoštensko more do istog će se datuma moći kupiti za 120 kn, a nakon 18.6. koštat će 150 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
  • Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka
  • Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
  • Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb

Ulaznice je moguće kupiti i putem internet servisa gore navedenih dućana:
Dirty Old Shop – http://www.dirtyoldempire.com/shop/karte.html
Rockmark – http://www.rockmark.hr/kategorija/460/ulaznice