-

Detour krajem meseca na dvostrukom koncertu u Beogradu

DetourNajpopularniji elektro-akustični pop bend u regionu, Detour, najavljuje svoj dolazak u Beograd sa dva nezaboravna koncerta koji će se održati 25. i 26. maja u klubu BitefArtCafe.

Detour je nastao kao nastavak benda Yammat, a od 2006. godine nastupaju pod sadašnjim imenom. Njihov treći album „A što ak’ ja…“ postao je prelomni u karijeri grupe, osiguravši im titulu „Perjanice novovalnog popa“ i nagradu Porin za najbolji pop album u 2014. godini. Njihova autorska virtuoznost i kreativnost ne prestaje ni danas, a njihovi singlovi poput „Šarena“, „Slavlje“, „Hawaii“ i „Klaun“ to i potvrđuju. Sada nam ovaj popularni bend donosi priliku da uživamo u njihovim hitovima uživo, na jednom od najiščekivanijih koncerata u Beogradu ove godine.

Njihova moć leži, ne samo u njihovim najnovijim hitovima, već i u pesmama starijeg datuma, poput nezaboravnih numera kao što su „Ljeto počinje“, „Mjesec“, „Gledano sa strane“ i „Prijatelj“, koje su se našle na njihova prva dva studijska albuma. Ovaj legendarni bend nas vodi na nezaboravan muzički put kroz vreme, donoseći nam ono najbolje iz svake faze svoje karijere.

Početkom 2016. godine, Nenad Borgudan ostvario je jedan od svojih najvećih autorskih uspeha sa pesmom „Zaljubila sam se“. Ova numera je osvojila top liste i postala je najemitovanija pesma na radijskim stanicama te godine, čime je Nenad dobio zasluženo priznanje za svoj rad.

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro – akustičnog pop zvuka. Bend je ostvario uspehe i sa novijim albumima, poput „Tourdetour“, koji je nagrađen na Rock&Off i Porin nagradama.

U 2023. godini izlazi novo izdanje sastava kojim najavljuju dugoočekivani, veliki, zagrebački koncert kojeg će pratiti i regionalna turneja, pa tako i koncerti u Beogradu.

Ulaznice na koncert su u prodaji na svim biletarnicama TICKETS-a, kao i online na sajtu tickets.rs.

Najnovije vesti

Izdvajamo