-

NaslovnaVestiNajave koncerataDemolition Group zakazali oktobarske koncerte u Srbiji

Demolition Group zakazali oktobarske koncerte u Srbiji

demolition group

Slovenska grupa Demolition Group, nastala 1985. godine na pepelu znamenitog post ska/punk benda Gast’r’bajter’s, zakazala je koncerte tokom oktobra u Srbiji. Nastupiće u Beogradu (Garaža, 19.10.), Požarevcu (KB, 20.11.),  Subotici (Mladost, 21.10.) i Novom Sadu (Firchie Think Tank Studio, 22.10).

Demolition Group već tridesetak godina važe za jedan od najzanimljivih slovenskih rock grupa zbog svog originalnog muzičkog i lirskog izraza, a njihovi koncerti su njihovo najjače oružje što ćemo uskoro moći i proveriti. Ako znamo da su braća Matjaž i Jože Pegam, osnivači Demolition Group, od 1982. do 1985. godine svirali i u grupi Laibach, neke nam stvari brzo postaju jasnije.

Poslednji album „Zlagano sonce“ nastao je u drugoj polovini 2015. godine, a snimljen je u poznatom samoborskom studiju Podmornica gde su Demolition Group snimili i svoj prethodni album „Planet stracev“, miksali live album „Na živo!“ i snimili album „Sinnscapes“ side projekat Sintetic Liquid braće Pegam. Album su objavili samostalno za svoju izdavačku kuću Sintetic production, a distribuciju je odradio Dallas Records.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima sistema GIGS TIX.