Del Arno Band na otvaranju nove sezone Vračar Rocksa

Sedma koncertna sezona u Božidarcu, počinje otvaranjem na kom nastupa čuveni rege sastav Del Arno Band, 14. oktobra.

Uveliko aktivni na našoj sceni, Del Arno Band, nakon trideset godina, proslavljenih prošle godine, obećavaju da neće stati. Nakon izdanja Igraj dok te ne sruše- prvih 30 godina, bend kreće sa novim pesmama i projektima, pa tako, već u junu objavili su novi singl “Još uvek ima nade”, koja je nastala u saradnji sa Hornsman Kojotom. Interesantna činjenica je da ovaj veoma uspešan i slušan singl je ujedno i prvi projekat na kom Kojot peva na maternjem jeziku.
Pored prvobitnog singla, najavljuju jedan jedinstven projekat na našim prostorima, koji će nastati u jesen, u saradnji sa sastavom Jenđe.

Del Arno Band nastupa 14. oktobra u Božidarcu, a koncert počinje u 20 časova.
Ograničen broj karata može se nabaviti po ceni od 500 dinara u Felix Shopu, a nakon toga karte u pretprodaji biće 600 dinara.

“Del Arno Band se vraća u Božidarac, da zajedno sa svojom publikom proslavi uspešnu godinu u kojoj smo obišli sve značajne festivale u državi – Love Fest, Exit, Nisville i Beer Fest. Sa tog mesta je na izvestan (iako veoma izvrnut) način rođena teza da nešto moramo da menjamo. Pored toga, tu je i odlična saradnja sa Duletom i ekipom koja drži u životu ideju o Božidarcu, kao mestu dobre kulture”, izjavio je Jovan Matić, “Puni smo dobre energije i hoćemo da publici koja je kroz prethodne decenije iskazala beskrajno strpljenje kada je ovaj bend u pitanju poklonimo veći broj nastupa i time se odužimo za odanost”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WiuX_azfnrk&w=560&h=315]