fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Del Arno Band otvara novu sezonu Vračar Rocksa

Del Arno Band otvara novu sezonu Vračar Rocksa

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Del Arno BandPetu sezonu Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac svečano će otvoriti Del Arno Band u subotu, 17. oktobra.
I prethodna je startovala rasprodatim koncertom Del Arno Banda, propovednika ljubavi i pozitivne energije. Dva i po sata najiskrenijih emocija pokazalo se kao savršen način da se otvori novo izdanje jedne od omiljenih muzičkih manifestacija.

“Del Arno Band će sa velikim zadovoljstvom ponovo otvoriti sezonu Vračar Rocks festivala u Božidarcu, jednoj od najlepših, još uvek aktivnih koncertnih dvorana u Beogradu. Naše druženje prošle godine donelo nam je svima, i grupi, ali i ekipi iz Božidarca, jednu dobru i sadržajnu sezonu. Zahvalni smo što kao i mi, i organizatori Vračar Rocks festivala smatraju da ovo izvanredno iskustvo valja ponoviti – ako ništa drugo, ono radi uroka”, kazao je Jovan Matić, frontmen D.A.B-a.

Del Arno Bandu će se na sceni Božidarca pridružiti Besne Gliste i upotpuniti reggae doživljaj koji nas očekuje u Radoslava Grujića 3. Sveži zvukovi, oštre lirike, jaki i upečatljivi ritmovi, a pre svega dobar scenski nastup je ono što Besne gliste čini posebnim i prepoznatljivim.

Ulaznice za otvaranje pete sezone Vračar Rocks festivala dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

“D.A.B je tu da spaja… i ovoj priči nema kraja…” jer ovo je tek početak nove sezone Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac, čiji su organizatori za oktobar već najavili niz zanimljivih koncerata. Već u petak, 23. oktobra, u Božidarcu će nastupiti Grupa Ti i regionalna atrakcija koja nam stiže iz Zagreba – Miki Solus.