fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Deca Apokalipse nakon dve godine u Beogradu

Deca Apokalipse nakon dve godine u Beogradu

Deca Apokalipse nastupaju u Beogradu nakon dve godine, u klubu Doma omladine Beograda. Koncertno će promovisati svoj poslednji singl pod nazivom “Zalog Večnosti”, kao i istoimeni EP.

EP “Zalog Večnosti” nastao je pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media.

Zajedno sa Decom Apokalipse, to veče će nastupati i bendovi Iskaz, D Zoo i Brat.

Iskaz je renomirani bend sa desetogodišnjim stažom koji iza sebe ima četiri studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa u Srbiji i regionu. Svojom fuzijom hip-hop-a, funk-a, hard-core-a i mnogih drugih muzičkih pravaca, doprli su do mnogobrojne publike.

D Zoo je subotički bend sa dva studijska albuma izdata za Nocturne Media kao i brojnim učešćima na koncertima i festivalima od kojih je najznačajnija pobeda na Zaječarskoj gitarijadi koja im je donela snimanje drugog albuma, kao i generalni proboj na srpskoj sceni. U svojoj muzici kombinuju razne žanrove, a tekstovi benda su inspirisani urbanim temema sa kritičkom analizom stvarnosti.

Brat je užički bend inspirisan punk i hard-core muzikom koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma. Svoj dosadašnji rad će predstaviti i na ovom beogradskom koncertu.

Deca Apoklalipse, Iskaz i D Zoo su već imali nekoliko zajedničkih koncerata po Srbiji, a ovaj put zajedno sa bendom Brat nastupaće u Klubu Doma omladine, u subotu 10.februara, od 20 časova.