-

Debi nastup Slim Cessna’s Auto Cluba u Beogradu

SCACPo prvi put u Domu Omladine Beograda, 30. septembra održaće koncert najiskusniji veterani „denverskog zvuka“ ili gotik amerikane Slim Cessna’s Auto Club, a kao predgrupa imaće tu čast da nastupi lokalni sastav Went.

Premijerno će se ovaj bend naći u našoj prestonici budući da su konačno rešili da obiđu i istočnije krajeve od Beča. Istorija ove grupe počinje još 1992. godine raspadom super-grupe The Denver Gentlemen, kada Slim Cessna (vokal) kreće u svoju solo priču, da bi sve to dobilo današnje okvire kada se toj priči priključuje i Jay Munly.

Pored ovog dvojca članovi benda su još i Rebecca Vera, Lord Dwight Pentacost i Ian O’Dougherty. Inače, kroz karijeru dugu 20 godina sastav se menjao dosta, ali je pomenuti dvojac uvek ostajao stabilan i nepromenljiv.

SCAC su osim unikatnog zvuka stekli reputaciju i po samom nastupu koji se u šaljivom smislu opisuje kao “propovednički šator koji su zaposeli pankeri” jer se poigravaju sa religijskim motivima i običajima zemlje iz koje potiču.

Karte se mogu kupiti po promo ceni od 1500 dinara u svim prodajnim mestima Eventima, dok će na dan koncerta cena karte biti 1800 dinara.