fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Death DTA i Obscura u Beogradu

Death DTA i Obscura u Beogradu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

death-dtaOdlaskom legendarnog Chucka Schuldinera ostala je praznina koju niko nikada nije uspeo da popuni i večni krik mnogih koji su ostali gladni i žedni njegovog maestralnog dela. Baš zhavaljuući svim tim nepreglednim armijama poštovalaca širom sveta, nakon više godina razmišljanja i planiranja stvoren je DEATH DTA.

Bend sačinjen od najbližih prijatelja i saradnika Chucka Schuldinera nastupiće u Beogradu 5. aprila. Ekipa vrhunskih muzičara rešena da fanovima ponudi žive izvedbe besmrtnih hitova legendarnog benda i da ujedno na taj način oda počast preminulom prijatelju i kolegi.
DEATH DTA koji će ponosno uzdići čuveni logo benda DEATH iznad bine Doma omladine Beograda biće: Steve di Giorgio (Death, Testament, Sadus), Gene Hoglan (Death, Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) kao i Max Phelps (Cynic)

Čast da upotpune i na pravi način otvore ovaj koncert dobili su fantastični Technical Progressive Death metalci OBSCURA iz Nemačke koji će promovisati njihov novi album “Akroasis” koji se u prodaji očekuje 5. februara naredne godine, a izdavač je Relapse Records.

Ulaznice su u prodaji od 20. novembra po sledećim cenama:

  • 2.000 din – akcija do 20. decembra
  • 2.600 din – cena od 21. decembra
  • 3.000 din – cena na dan koncerta