-

NaslovnaVestiNajave koncerataDead Kennedys na leto u Srbiji

Dead Kennedys na leto u Srbiji

Jedan od najjačih hardcore punk bendova, Dead Kennedys, nastupiće 4. jula u Beogradu na bazenima ’’11.april’’.

Kultna punk grupa oformljena je davne 1978 godine u San Francisku, kada se legendarni pevač Jello Biafra javio na oglas u muzičkom časopisu. Sve do 1986, Dead Kennedys su žarili i palili scenom, izazvavši kontroverzne reakcije javnosti zbog provokativnih tekstova i još provokativnijih nastupa. U tom periodu izdali su 4 albuma i 1 EP, da bi se 2001 reoformili bez Biafre, nastupajući sa različitim pevačima.

Na bazenima ’’11.april’’ na Novom Beogradu nastupiće 4.jula u 21h u sledećoj postavi: East Bay Ray – gitara, Klaus Flouride – bas, D.H.Peligro – bubnjevi i Ron Skip Greer – vokal. Fanovi mogu da očekuju hitove iz celokupnog opusa Dead Kennedys, od ’’California Uber Alles’’ i ’’Holiday In Cambodia’’ do ’’Kill The Poor’’ i ’’Police Truck’’.

Kao predgrupe Kennedysima nastupiće beogradski bendovi Trnje i Pogonbgd. Najbrži fanovi moći će da kupe ulaznice po promotivnoj ceni od 1.900,00 dinara, dok je regularna cena 2.300,00 dinara.

Ulaznice za Dead Kennedys koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.scnovibeograd.rs