-

Davorin Bogović ovog petka u Novom Sadu

Davorin BogovićDavorin Bogović nastupiće u Novom Sadu 16. juna u Domu Kulture NS na koncertu pod nazivom „Mi plešemo u crno bijelom svijetu Davorina Bogovića!“.

Davorin Bogović originalni pevač Prljavog Kazališta i dalje je aktivan i čest je gost festivala i raznih drugih manifestacija na cijelom ex- yu prostoru. U žiži javnosti je ponovo bio pre nekoliko godina emitovanjem tv serije „Crno bijeli svijet“ HRT gde se i pojavljuje u jednoj epizodi. U njegovom pratećem bendu Bogovići uvek sviraju iskusni i poznati rok muzičari  i na bini su veoma skladni i energični. Koncerti su puni emocija i pozitivnih vibracija, a u publici je uvek odlična atmosfera. Inače Bogović generalno retko nastupa, pa se može smatrati i ekskluzivom i privilegijom posetiti neki od njegovih koncerata, pogotovo van Hrvatske.

Prljavo Kazalište većinom i nije izvodilo pjesme iz ranog perioda  pa je ovo jedinstvena prilika da se  pesme kao što su „Crno bijeli svijet“, „Mi plešemo“, „Sve je lako kad si mlad“, „Moderna djevojka“, „Sretno dijete“, „Neka te ništa ne brine“ itd. čuju i to sa vokalom originalnog pevača. Pored tri albuma sa Kazalištem, Davorin sa Bogovićima ima dva albuma  „Sretno sijete“ 1998 i „Mijene“ 2014. i nekoliko nezavisnih singlova. Prošle godine je snimio veoma zapaženi singl „Ljubav kao vjeran pas“ koji je bio u vrhu top lista u Hrvatskoj, dok je ove godine aktuelan sa pesmom „Migrena“. Uskoro izlaz ii spot za pesmu „Prike“ duet sa Neno Belanom a u narednom periodu će izbaciti i novi album koji će objediniti sve prethodne singlove i nove pesme.

Ulaz na koncert u petak je najavljen od 20h a ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1500 din na prodajnim mestima gigstixa kao i online na njihovom sajtu.

Najnovije vesti

Izdvajamo