-

NaslovnaVestiNajave koncerataDanga i Stain u Jazz Baru Centar

Danga i Stain u Jazz Baru Centar

StainU petak, 10. decembra  od 20:30 časova u Jazz Baru Centar očekuje nas sjajna svirka dva već dobro nam poznata benda – Danga i Stain

Nadomak Trga Republike u Beogradu,, nastupiće u nešto drugačijem aranžmanu grupa Danga, koja je upravo izbacio spot za novu pesmu pod nazivom „Samožderi”.

– Naime, prvi put u karijeri nastupićemo UNPLUGGED. Da, da, dobro ste pročitali, neće biti električnih gitara i rokanja, već ćemo vam prestaviti sve naše pesme u njihovom izvornom, ogoljenom obliku. – najavila je Danga na svojim mrežama.

Stain je već uveliko raketirao novi video za pesmu „Fade”, a spot je potpuno u dosluhu sa harizmom koja vlada i na svakoj svirci ovog četvoročlanog sastava.

– U petak nastupamo sa braćom (i sestrom ;) ) iz Dange. Vidimo se u Jazz Baru Centar! – objavili su momci iz benda Stain.

Posle par meseci, ove dva grupe muzičara nastupaju ponovo zajedno, a 10. decembra očekujemo potpuno drugačiju atmosferu.

Zadovoljstvo nam je što će Danga prvi put kod nas izvoditi svoje numere u potpuno novom aranžmanu! Takođe, ova svirka je jedinstvena prilika da se ponovo čuju bend Stain nakon Urban Muse Festivala u Jazz Baru Centar. – objasnila je organizatorka, Simona Kanjevac i poetično dodala – radujemo se što će u prazničnim danima ova dva benda svojom harizmom zagrejati atmosferu, rasplamsati vatru u grudima publike i spaliti sve predrasude kada je u pitanju domaća živa scena!

Ulaznice su 400 dinara i kupuju se na dan događaja na ulazu u klub.

Ponesite dobro raspoloženje, živahan duh i propusnice u džepu, a sve ostalo prepustite Dangi i Stainu!

Najnovije vesti

Izdvajamo