fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Damian Marley na otvaranju 9. Outlook festivala u Pulskoj Areni

Damian Marley na otvaranju 9. Outlook festivala u Pulskoj Areni

Damian MarleyDeveti po redi Outlook festival održaće se od 30. avgusta do 4. septembra, a poznato je već 80 izvođača koji će nastupiti na tvrđavi Punta Christopored Pule.
Ovogodišnje izdanje otvoriće Damian ‘Jr Gong’ Marley, priznati reggae i dancechill muzičar poznat i kao sin Boba Marleya. Damian koji nastupa od svoje 13. godine u svojoj karijeri sarađivao je sa muzičarima kao što su Nasa, Bobby Brown, Cypress Hill, Skrillex. Takođe, bio je član supergrupe SuperHeavy zajedno sa MIckom Jaggerom, Joss Stone i Daveom Stewartom iz Eurythmicsa.

Neki od izvođača koji će nastupiti su i Andy C, Joey Bada$$, Slum Village, David Rodigan i Channel One deliće pozornice sa svežim snagama: Henry Wu, Section Boyz, LEVELZ, Iglooghost i A-F-R-O. Za one koji više vole ove hip-hop tu su: Lex Luger, Mick Jenkins, Tropkillaz, Akala, Cas is Dead, Rejjie Snow i Section Boyz.

Posetioci će moći da čuju i: Goldie, Alix Perez, Hazard, Ivy Lab, Andy C, Lenzman, Commix, Ant TC1, Calibre, DLR, Doc Scott, Dom & JKenzo, LSB, Marcus Intalex, MC DRS, Med School, Onemind, Mako i Skeptical.

U prodaju je pušten ograničen broj od 300 povoljnijih festivalskih ulaznica za goste iz Hrvatske i regionapo ceni od 660 kuna, nakon čega će cena biti 850 kuna. Festivalske ulaznice i ulaznice za Outlook Arenu po ceni od 240 kuna mogu se kupiti svim prodajnim mestima Entrio sistema (u Zagrebu muzička knjižara Rockmark)

Više informacija potražite na Outlookfestival.com.