-

Čuvari stvari, Iris, Katul Ferman i Rulja Inc. u Garaži krajem oktobra

Krajem meseca, 28. oktobra u beogradskoj Garaži (Bulevar vojvode Mišića 49) nastupiće četiri benda, većina kojih je ovo prilika da se dalje dokažu na lokalnoj klupskoj sceni. Upad je 400 dinara.

Bend Čuvari Stvari je ženski autorski rok bend nastao 2019. u Beogradu. Svoju muziku opisuju kao alternativnu sa primesama panka, gotike i grandža i tekstovima koji se bave raznim psihološkim temama i problemima u društvu. Bend čine: Ivana Milošević (vokal, bas), Sanja Rajić (gitara), Lena Mikuška (klavijatura, bek vokal) i Galica Pivač (bubanj).

Rulja Inc. je rokenrol bend nastao u Lazarevcu 2018. godine i od samog početka bio je okrenut isključivo autorskom radu. Nastao je pod uticajem kultnih bendova sa ovih prostora, poput Partibrejkersa, Bjesova, Block Out-a, Braće Left, kao i uzora van granica naše zemlje, poput Queens Of The Stone Age, Guns N Roses, Aerosmith, Led Zeppelin, Kyuss. Trenutnu postavu čine Ivan Simić (vokal, gitara), Marko Milutinović (gitara), Vuk Stojanović (bas) i Filip Todorčević (bubanj).
Sastav Iris je nastao krajem 2022. godine u Beogradu. Članovi benda su vokalistkinja Isidora Pavlović, basista Maksim Kostadinov, gitarista Pavle Cicvarić i bubnjar Aleksa Stanić. Prvobitan zvuk je sa sobom vukao i premise metala uz alternativni rok, dok danas, kako kažu, ostaju još dublje verni alt. rok zvuku, uz ženski vokal.
Katul Ferman je heavy/stoner rock četvorka iz Šapca. Oformljena je 2022 godine i čine je članovi: Dimitrije Arsenović, Uroš Repajić, Nemanja Pavlović i Andrej Lazić. Njihova muzika ima psihodelične primese i oslanja se na klasične heavy rifove, inspirisane bendovima Sleep, Black Sabbath, Kyuss, King Gizzard and Lizard Wizard. Do sada su nastupali u Šapcu i Novom Sadu, ističući se na Šabačkom Urmu i u SKCNS Fabrici, kao i u zemunskom klubu Fest.
Vrata se otvaraju u 21:00. Informacije možete ispratiti na zvaničnom Facebook Eventu događaja.

Najnovije vesti

Izdvajamo