-

Čovek bez sluha večeras u beogradskoj Zappa Barci

covek bez sluhaPosle niza otkazanih koncerata i festivala i pet meseci pauze, bend koji nastupao gotovo bez pauze u protekle dve godine se vraća na binu. U seriji koncertnih četvrtaka u Zappa Barci, 10.septembra nasupiće Čovek bez sluha uz podršku mladog beogradskog benda Bg Bagra.

Ovo koncertno punk rock veče za Zappa Barci, prava je poslastica za ljubitelje dobrog gitarskog zvuka. U svojoj bogatoj karijeri jednog punk rock benda, u istrajnoj borbi i neposustajanju ČBS iz godine u godinu, već dve decenije nastavlja da koncertima i novim izdanjima ponudi ljubiteljima dobrog gitarskog zvuka pesme sa kojima publika može da se poistoveti ma kojoj generaciji pripadala.  Poslednjim albumom „Stanimo u gard!“ otpočeli su sjajan niz koncertnih aktivnosti, a poslednji u tom nizu je bio rasprodati koncert u Novom Sadu. Na Zappa barku dolaze u fazi priprema novog materijala, pod tagom Ziplajn, koji je i ime nadolazećeg singla.

ČBS je oduvek praktikovao da pruži podršku novim bendovima, pa će i ovog puta, pre njih na Zappi nastupiti BG Bagra, novi mladi bend koji se kroz serijal „Altenator“ koncerata pojavio na beogradskoj sceni.
Ulaznice za koncert se mogu nabaviti u pretprodaji u Kralja Petra 47 u Zappa Baru po ceni od 500 dinara i na ulazu na Zappa Barku, po ceni od 600 dinara. Broj karata je ograničen u skladu sa merama i propisima manifestacionih programa u ovom trenutku.


Najnovije vesti

Izdvajamo