fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Čovek Bez Sluha na turneji u Srbiji i Hrvatskoj

Čovek Bez Sluha na turneji u Srbiji i Hrvatskoj

Srđan Kostić
Funkcija: Novinar Sebe vidi kao: Kulturnog, finog, lepo vaspitanog, pametnog, prelepog, genijalnog, nadahnutog, iskrenog, nepipača hleba i pre svega skromnog Moto: Slušaj majku i hardkor.

Kragujevački pankeri Čovek Bez Sluha najavili su nove koncerte u Srbiji i regionu. Turneja nosi nazov po naslovu maksi singla „Ti samo misliš da me znaš“ i biće u znaku proslave jubileja 20 godina postojanja benda, koji su proslavili velikim beogradskim koncertom.

Paralelno sa koncertima benda u nekim gradovima biće organizovana i promocija knjige Mikija Radojevića Olovke izlomljenog srca“, koja je, započela promocijom u Novom Sadu pre nekoliko meseci. U okviru promocije knjige u Pančevu 23. januara u dvorani „Apolo“ i 5. februara u Sprskom pabu u Čačku, uslediće unplugged nastup Mikija i Laze koji će svirati pesme bendova Six Pack i Čovek bez sluha. Na trećoj promociji knjige koja je zakazana za 6. februar u požarevačkom klubu „KB“ biće održan koncert benda ČBS.

Za 14. februar je zakazan još jedan koncert celog benda koji će biti u Smederevskoj Palanci u klubu „KM64“, fok će u martu bend napraviti dva velika koncerta – u „Vintage Industrial Baru“ Zagrebu 20. marta, i u klubu „Quarter“ u Novom Sadu 28 marta, a očekuje se i objava još datuma.

Ulaznice za koncert u Zagrebu već su u pretprodaji po ceni od 30 KN u klubu i u radnjama Dallas Music Shop i Dirty Old Shop. Na dan koncerta iznosiće 40 KN.