-

Contaminated Mind, Haste i Perpetual u Elektropioniru

U beogradskom Elektropioniru 29. avgusta sa početkom u 19:30 časova koncerte će održati bendovi Perpetual, Haste i Contaminated Mind.

Contaminated Mind je progressive speed/thrash metal bend nastao sredinom jula 2017. godine. U svežoj postavi bend je ušao u Citadela Sound Production studio i snimio svoj prvi singl pod nazivom „Boga Igre„. Nakon toga, pevač Nikola Simonović izlazi iz benda. Sa namerom da se napravi pauza da bi se uspostavili stalni članovi benda, početkom marta se pridružuje Filip Bužanin na poziciji gitariste.

Haste je thrash/death metal sastav iz Vrbasa, nastao 2014. godine. U periodu do sredine 2017. godine, članovi benda su se menjali, kada je Haste dobio finalnu postavu sa kojom će početi dalji rad. Haste je na svojim nastupima delio binu sa skoro svim značajnijim bendovima srpske metal scene, a neki od njih su Infidel, Putrid Blood, Alitor, Deathonation, Riverroth, Thundersteel, War Engine, a posebno bi izdvojili nastup sa ruskim bendom Welicoruss. Bend trenutno piše materijal za svoj prvi album koji se planira za početak 2019. godine.

Perpetual je beogradski progressive thrash/death metal bend, osnovan 2013 godine. Posle turbulentnih promena u postavci, bend aktivno krece stopama autorskog rada krajem 2014. godine. Nakon izdavanja prvog singla, „Painaholic„, rade na kreiranju svog prvog EP izdanja, čije je objavljivanje planirano do kraja ove godine.

Cena karata u pretprodaji je 200 dinara, dok će na dan koncerta za ulaznicu biti potrebno izdvojiti 250 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo