-

NaslovnaVestiNajave koncerataComeback Kid u Srbiji

Comeback Kid u Srbiji

Mirela Belaj
Buduća spisateljica i novinarka.

Jedan od najpoznatijih kanadskih punk rock bendova Comeback Kid ponovno će nastupiti u beogradskom Domu omladine, 23. siječnja s početkom u 20 sati. Nakon malo manje od dvije godine beogradska će publika iznova imati prilike čuti hardcore zvuk ovog legendarnog benda.

Publika je također po prvi puta mogla uživati u glazbi ovoga benda u klupskoj verziji. ,,Ovo je nevjerojatno! Avokado (agencija benda) će morati čuti kakav je koncert bio u Beogradu“, bio je izjavio Andrew Neufeld nakon tog koncerta.

Kao idealno obilježavanje pak početka 2018. godine ovaj bend priprema pravi klupski koncertni spektakl, i to u trajanju od tri do četiri sata. S obzirom da koncert pada na radni dan, bendu će ovoga puta biti u cilju osloniti se isključivo na kvalitetu glazbe te podizanje publike na noge. Uz novosadski Lazarth i beogradski Blankfile koji će nastupiti kao predgrupe, u Domskom će se klubu DOB održati prava hardcore proslava ispunjena snažnim zvukom, fenomenalnom atmosferom.

Karta će u pretprodaji koštati 1300RSD, a na dan koncerta 1600RSD. Informacije o mjestima prodaje te još pokojim bendovima koji će nastupiti bit će objavljene naknadno.