fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Comeback Kid i Bane u subotu u Domu omladine Beograda

Comeback Kid i Bane u subotu u Domu omladine Beograda

Srđan Kostić
Funkcija: Novinar Sebe vidi kao: Kulturnog, finog, lepo vaspitanog, pametnog, prelepog, genijalnog, nadahnutog, iskrenog, nepipača hleba i pre svega skromnog Moto: Slušaj majku i hardkor.

comeback-kid
Comeback kid

Legendardni hardkor bendovi Comeback Kid i Bane, kao i My Iron Lung i World Eater nastupiće u beogradskom Domu omladine u subotu 9. maja.

Bane
Bane

Comeback Kid je nastao 2002. godine, a Kanađani su za 13 godina postojanja postali jedan od najvećih hardkor bendova današnjice. Na ovoj turneji promovišu “Die Knowing” album, ali nema sumnje da će se mnogi hitovi pevati na koncertu.

Bane, na njih ne treba trošiti previše reči. Ovo im je po svemu sudeći oproštajna turneja, na kojoj takođe slave i 20 godina postojanja i verovatno jedinstvena prilika da srpska publika čuje jedan od najboljih straight edge bendova svih vremena.

My Iron Lung je relativno mlad bend iz Kanade, koji se sve više probija na sceni, dok čast Evrope na ovom koncertu brane World Eater iz Nemačke, koga opisuju kao Agnostic Front sa modernijim pristupom.

Karte za ovaj koncert i dalje ima i koštaju 1.500 dinara, a mogu se uzeti u prodavnicama Boardshopa. Početak hc spektakla zakazan je za 19 časova.