-

NaslovnaVestiNajave koncerataCojones europsku turneju završavaju u Zagrebu

Cojones europsku turneju završavaju u Zagrebu

Zagrebački bend Cojones u sklopu svoje europske turneje u četvrtak, 17. siječnja stižu u Vintage Industrial Bar.

Priča o grupi Cojones započela je 2006. godine kada su se četiri momka iz Zagreba okupila u prostoriji za probe kako bi svirali stoner rock. Do kraja 2007. godine Sonic Doom Records izdao je njihovo prvo službeno izdanje, split album pod nazivom „Cojones & Umor split LP“, na kojem su se našle tri pjesme Cojonesa.

U 2009. godini Cojones snimaju svoj prvi full length album pod nazivom „Sunrise“ i promoviraju ga na drugoj europskoj turneji s grupom Umor.

U godinama koje dolaze, Cojones sviraju diljem Europe a kulminacija je uslijedila 2012. godine s drugim albumom pod nazivom „Bend To Transcend„, kojeg su kritičari i mediji jako dobro primili. Godinu dana kasnije Cojones snimaju live album „Black Night“ na koncertu koji se dogodio 25. ožujka u Njemačkoj.

Nakon toga, u listopadu 2013. godine objavljuju single „Rocker“ koji će se naći i na njihovom četvrtom albumu „Resonate„.

Ulaznice se mogu pronaći po cijeni od 35 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta iznositi 50 kuna, a mogu se kupiti u Grifu, Vintage Industrial Baru ili Dirty Old Shopu.

https://www.youtube.com/watch?v=TWmZTGpgPNQ