fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Citadela Thrash Fest sredinom novembra u Beogradu

Citadela Thrash Fest sredinom novembra u Beogradu

Prisoner
Prisoner

Premijerno izdanje novog muzičkog festivala orijentisanog ka ekstremnom zvuku, Citadela Thrash Fest, biće održano 17. novembra u beogradskom klubu Sioux.

U okviru ove manifestacije nastupiće pet thrash metal bendova, dva iz inostranstva i tri beogradska, a radi se o sledećim izvođačima:

Aggression, Kanađani koji su se nedavno ponovo okupili, a iza sebe imaju dva albuma, kultni “The Full Treatment” iz 1987. i “Forgotten Skeleton” iz 2004. godine; Hateful Agony, sastav koji dolazi iz Nemačke i koji će ovom prilikom promovisati svoje poslednje izdanje “Forward Into Doom” iz 2012. godine; Prisoner, speed thrasheri koji će se prvi put predstaviti publici sa novom postavom i novim članovima, Eliom Rigonatom i Igorom Kuzmanovićem. Bend će krajem novembra snimiti i novi singl, “Dead Travel Fast”, kao i obradu kultnog jugoslovenskog benda Evil Blood; Merciful Angel, jedno od relativno novijih imena na srpskoj metal sceni koje obećava. Krajem godine bi trebalo da se započne snimanje njihovog albuma prvenca; Exhibition, mladi bend koji će pretežno izvoditi obrade thrash metal klasika.

Karte za ovaj festival se kupuju na dan dešavanja, a cena će iznositi skromnih 200 dinara.

Save