-

Činčila uskoro u zemunskom klubu Fest

ČinčilaSarajevski alternativni rok bend Činčila najavljuje koncert 26.11.2022. u klubu Fest u Beogradu, sa početkom u 22:00., a koji je njihove balkanske turneje 2022. godine.

Bend Činčila je poznat po jako energičnim koncertima u kojima je uvek uključen autentičan performans, scenski nastup i vizualna umetnost, a tako će i ovaj put prirediti publici veoma zanimljiv i opširan sadržaj. Repertoar koji će ovaj sastav izvoditi se sastoji od miksa pesama sa njihova dva studijska albuma „Šta Znam“ i „Bez oblika“.

Tačne lokacije i datume turneje širom BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenije možete da viditi na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

Bend Činčila je brzo stekao medijsku pažnju i popularnost u svetu domaće alternativne muzike nakon izdavanja prvih par singlova i albuma prvenca, pod nazivom „Šta znam“, koji je izašao u maju 2016. godine pod izdavaštvom Hayat production. Usledili su mnogobrojni nastupi uživo, tako da iza sebe imaju više samostalnih koncerata, izložbi i festivala, kako lokalno, tako i u regiji, a jedan od najznačajnih za njih je i i nastup na Exit-u, u Novom Sadu, 2017. godine. Bend je objavio i svoj drugi studijski album „Bez oblika“ 2019. godine. pod etiketom izdavačke kuće Lampshade Media iz Beograda. Album „Bez oblika“ uz mnogobrojne spotove sa tog izdanja je bendu otvorio vrata na regionalno tržište alternativne rok muzike.

Nedavno je objavljen i njihov novi video spot za pesmu „Obojimo se“, interesantan eksperimentalni VHS video, delo frontmena benda Vanje Solakovića.

Najnovije vesti

Izdvajamo