-

Cigarettes After Sex na leto u Srbiji

Cigarettes After Sex, dream pop kolektiv iz Bruklina koji predvodi Greg Gonzalez, nastupiće 18.jula na Bazenima “11.april” na Novom Beogradu.

Bend Cigarettes After Sex je oformljen 2008.godine u El Pasu i prolazio je, vođen Gonzalezom, brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija “I” četiri godine kasnije.
Fantastične pesme poput “Nothing’s Gonna Hurt You Baby“ koja ima 42 miliona pregleda na YouTube-u, „I’m A Firefighter“, „Dreaming of You“ i „Starry Eyes“ i promocija najviše kroz web medije doneli su bendu izuzetno jaku fan bazu. Nakon toga usledili su podjednako dobri i zapaženi singlovi “Affection” i “K” posle kojih je bend bez problema nalazio svoje mesto na najvećim svetskim festivalima.

Na turneji na kojoj promovišu studijski album „Cigarettes After Sex“, doći će i u Beograd. Pre toga obići će Češku, Nemačku, Belgiju, Englesku, Francusku, Švajcarsku i Hrvatsku, kao i neke poznate festivale poput Primavere u Barseloni, portugalske NOS Primavere, Rockwave-a u Grčkoj i Best Kept Secret u Holandiji.

Ulaznice su u prodaji od petka, 12.maja, na svim prodajnim mestima DD Tickets i Ticketshop-a (blagajna Hale sportova od 10-18h), kao i online na www.ddtickets.rs i www.ticketshop.rs.
Prvih 100 ulaznica najbrži će moći da kupe po ceni od 1500 dinara, nakon ćega će cena ulaznice, do dana koncerta, iznositi 1700 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo