-

Chui ovaj petak na Proljeću u Zaboku

Zagrebački bend Chui se nakon dugo vremena vraća u Polanović, točnije na ljetnu pozornicu nadaleko poznate krčme u Zaboku. Ovi space jazz rock genijalci dolaze između ostalog i predstaviti svoj novi album koji će svjetlo dana ugledati baš tada, 27. svibnja. Vrata se otvaraju u 19.30, početak koncerta je oko 20.30.

„Jako se veselimo povratku u Zabok kod našeg prijatelja Frgeca, pogotovo što ćemo prvi put nastupiti na ljetnoj terasi Polanovića. Ovaj nastup je poseban jer nam baš na taj dan izlazi i novi album “Zagreb – Berlin” kojim slavimo svoj deseti rođendan, tako da ćemo sigurno to pošteno i proslaviti. Na koncertu možete očekivati puno materijala s novog albuma, kao i nekoliko provjerenih „hitova“, hehe. Vidimo se u petak u Zaboku“, izjavio je ususret koncertu Toni Starešinić.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, a na ulazu će koštati 60 kuna.

Nego, Proljeće u Zaboku! Kaj je sad pak to? Proljeće u Zaboku novi je projekt, odnosno niz
kulturnih i drugih manifestacija koje se događaju na raznim lokacijama tog lijepog grada. On će ovo proljeće živjeti punim plućima: koncerti, književne i filmske večeri, izložbe, vođene pivske ture, radionice, biciklijada – za svakoga ponešto. Bit će to prilika za druženje, uživanje, širenje vidika i upoznavanje novih ljudi.

Proljeće u Zaboku organiziraju Hangtime Agency, Grad Zabok, Krčma Polanović, Pivovara Nova Runda, Zmajska pivovara, Udruga GOKUL, Gradska galerija Zabok, Rekreativni biciklistički klub Kukuriku Zabok, Ministarstvo kulture i Hrvatska glazbena unija.

Najnovije vesti

Izdvajamo