fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Chuck Prophet sa bendom u Zagrebu

Chuck Prophet sa bendom u Zagrebu

Chuck ProphetDan nakon beogradskog nastupa u okviru Huteneni festa, Chuck Prophet sa svojim bendom The Mission Express nastupiće 16. maja u zagrebačkoj Močvari. Kao predgrupa koncert će održati sastav My Buddy Moose.

Chuck Prophet je američki kantautor čiji se muzički izražaj može okarakterisati kao spoj amerikane sa indie, folk, pop, pa čak i soul zvucima. Sa svojim pratećim sastavom The Mission Express i suprugom Stephanie Finch na klavijaturama proputovao je celu Europu i Severnu Ameriku, a zagrebačka publika imaće prilike da uživa kako u starim dobro poznatim pesmama, tako i numerama sa aktuelnog izdanja “Night Surfer” objavljenog prošle godine za Yep Records.

Četvoročlani sastav iz Rijeke, My Buddy Moose, oformljen je još 2004. godine. U dosadašnjoj karijeri objavili su tri studijska albuma i to “My Buddy Moose” (2006), Wonderful Feeling Of Emptiness (2010) i aktuelni Shine! Shine! Shine! produciran od strane legendarnog Chrisa Eckmana i objavljenog početkom 2013. godine.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 55 kuna, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 80 kuna.