-

Naslovna Vesti Najave koncerata Četvrto izdanje Festivala srpskog podzemlja seli se u Novi Sad

Četvrto izdanje Festivala srpskog podzemlja seli se u Novi Sad

Vader Kreator Belgrade Metal Meeting 2018

MH Concerts, Serbian Hellbangers u saradnji sa SKCNS ponosno predstavljaju četvrti po redu, Festival srpskog podzemlja, koji će se održati 16. i 17. marta 2018., u SKC Fabrika, u Novom Sadu.
Festival će po prvi put biti održan u Novom Sadu uz podršku SKCNS koja će omogućiti da program bude još zanimljivijeg i bogatijeg sadržaja.

Ono što očekuje goste na narednom događaju su trajanje festivala dva dana, dve bine, deset sati neprekidnog programa, dopunski dnevni sadržaj. Pored toga nastupaće šesnaest bendova svih alternativnih pravaca.

Pored muzike, posetioci su u mogućnosti da vide izložbu andergraund likovne umetnosti i strip izlog, koji je ujedno i prodaja i predstavljanje izdanja. Biće i velika distro ponuda svih nosača zvuka kao i fan rekvizita, a i promocija andergraund književnih dela. Još mnoga iznenađenja i nagradne igre za verne posetioce koncerata u organizaciji MH Concerts / Serbian Hellbangers su spremna.

Ulaznice su u prodaji na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima od 9. februara, i to po ceni od 400 din, za samo prvih sto ulaznica i 500 din, u pretprodaji. Na dan festivala, cena karte je 600 din.

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe