-

NaslovnaVestiNajave koncerataČetvrti Americana Night Festival u Beogradu

Četvrti Americana Night Festival u Beogradu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

My Buddy MooseČetvrti po redu Americana Night festival održaće se 4. i 5. juna u Cetinjskoj 15 (u prostorima Zaokret i Elektropionir), na mestu nekadašnje pivare Đorđa Vajferta i Ignjata Bajlonija.

Americana Night je festival koji okuplja bendove čiji muzički izraz spada u sferu indi rocka i američkog folka, a, kao i prethodne dve godine, regionalnog je karaktera. Izvođači koji će nastupiti ovoga puta su My Buddy Moose, NLV, Vladimir Kuzman i Ilija Ludvig.

Bendovi My Buddy Moose i NLV nastupiće u subotu, 4. juna sa početkom u 21h u klubu Elektropionir. Cena karte je 400 dinara. U subotu je program besplatan i počinje u 20h u Zaokretu, gde će se publici predstaviti Vladimir Kuzman i Ilija Ludvig.

“Iako Americana Night organizujemo četvrtu godinu zaredom, zapravo tek sad možemo reći kako je to festival, budući da će prvi put ove godine trajati više od jednog dana. Ono što je novina je i da, nakon tri godine saradnje sa Domom omladine Beograda, ovoga puta Festival premeštamo na novu lokaciju. Cetnjska 15 je trenutno najaktuelnije mesto u gradu, gde se okupljaju mladi, koji su naša publika”, rekao je Dušan Strajnić Dukat, organizator Festivala.