-

NaslovnaVestiNajave koncerataČetvrta Ranč Rock Terapija uz Sanitarium, Puls Herca, Brat i Bonecarver

Četvrta Ranč Rock Terapija uz Sanitarium, Puls Herca, Brat i Bonecarver

Ranč rock terapija

Na četvrtom ovogodišnjem izdanju “Ranč Rock Terapije” na Ranču Pavlović u Volujcu, u blizini Užica, u petak, 30. jula, nastupiće bendovi Sanitarium, Puls Herca, Brat i Bonecarver.

Brat iz Užica je sve popularniji beskompromisni hardcore/punk bend koji iza sebe ima debitantsko studijsko izdanje “Imamo li problem” objavljeno za izdavačku kuću Nocturne Media. Odlikuju ih brza muzika, oštri i iskreni tekstovi. Bend je trenutno u fazi rada na svom drugom albumu s kog je publika imala priliku da čuje numeru “Otrov“.

Sanitarium je alternativni metal bend koji čini petočlana ekipa sa teritorije grada Beograda. Bend je u svojoj dosadašnjoj karijeri imao izuzeztno zapažene nastupe uživo, a neki od njih su im doneli i vredne nagrade među kojima se kao najznačajnije ističu prvo mesto na Zaječarskoj Gitarijadi po glasovima publike i pobeda na Mobil Music Festu #2 u organizaciji portala Headliner, koja im je donela nagradno snimanje albuma.

Puls Herca je bend iz Užica, nastao je 1.11.2017. godine. Svirali su na više festivala kao  što su: PoRock festival, Maglenijada, Užička Rock scena i mnogim drugim.

Bonecarver je hardrock trio iz Ivanjice koji iza sebe ima dva objavljena singla snimana u studiju Češnjak pod producentskom palicom Saše Vujića Vuje iz benda KBO!.

Najnovije vesti

Izdvajamo