-

Četvorostruki Gremi dobitnici Snarky Puppy 3. jula u Beogradu

Snarky Puppy

Snarky Puppy po drugi put stiže u Beograd u organizaciji Musicology Sessions, u nedelju, 3. jula na teniskim terenima Kalemegdana.

Nakon rasprodatih koncerata belgijskog sastava, Hooverphonic, i gostovanja italijanske pop legende raskošnog vokala, Maria Biondija, Musicology Sessions dovodi svetski poznati kolektiv Snarky Puppy, koji su tokom svoje dosadašnje karijere osvojili četiri Gremi priznanja.

Završetak letnje sezone Musicology serijala rezervisan je za legende hip hop-a Arrested Development, 01. septembra na Kalemegdanu.

Posle skoro 2.000 koncerata, 13 albuma, 4 Gremi nagrade, 8 JazzTimes and Downbeat
nagrada, stotine masterklasova u obrazovnim institucijama širom sveta i više od 19 članova
benda koji su se rotirali skoro deceniju i po, činilo se da je Snarky Puppy spreman da malo
uspori i uživa u vožnji. Ali nakon svog poslednjeg, Live At The Royal Albert Hall, albuma
koji je osvojio Gremi, bend radi sve osim usporavanja.

U stvari, Snarky Puppy je u svojoj 18. godini postojanja fokusiraniji nego što je ikada bio.
Uspeh koji je grupa postigla otvorio je vrata novim kreativnim mogućnostima: sopstvenoj izdavačkoj kući, saradnji sa raznolikim spektrom umetnika, prilike za predstavljanje u manje razvijenim zemljama, sopstveni godišnji muzički festival i još ambicioznije projekte
snimanja.

Kroz sve što se dešavalo na planetarnom nivou, Snarky Puppy nastavlja da gleda napred. Trenutno snimaju 14. album, Empire Central, bezrezervno ljubavno pismo Dalasu, mestu gde je sve počelo 2004. godine, a upravo na Kalemegdanu čućemo premijerno pesme sa albuma.

Ulaznice su dostupne online ili na prodajnim mestima tickets.rs.

Najnovije vesti

Izdvajamo