-

Četiri autorska rock benda 29. jula u klubu Fest

Sutra, 29. jula će u klubu Fest nastupiti četiri benda s početkom u 21 čas.

Bend Čuvari Stvari je ženski autorski rok bend nastao 2019. u Beogradu. Svoju muziku opisuju kao alternativnu sa primesama panka, gotike i grandža i tekstovima koji se bave raznim psihološkim temama i problemima u društvu. Bend čine: Ivana Milošević (vokal, bas), Sanja Rajić (gitara), Lena Mikuška (klavijatura, bek vokal) i Galica Pivač (bubanj).

Purayo Purke je novi projekat frontmena čuvenog beogradskog benda Petar Pan, Dejana Miloševića, koji je proizašao iz njegovog kućnog studija. Želja za sviranjem uživo je dovela i do formiranja Purayo Purke benda koji, pored Miloša, čine Miroslav Urošević (Hitna Pomoć) na basu i Oliver Bunić (Abrakadabra) na bubnju.

Logička Greška je jedan od perspektivnih bendova koji dolaze iz Beograda. Njihov put započeo je krajem 2017. godine, kada su se Matija Savković, Lazar Prendović, Ana Perišić i Marko Tomić udružili kako bi stvorili muzičko iskustvo koje će oduševiti slušaoce. Članovi benda  poseduju neobičan talent za stvaranje fuzija zvukova koji su daleko od klasičnih žanrovskih ograničenja. U njihovim pesmama možete čuti šarolike rifove, frenetične ritmove i emotivnu poeziju. Oni hrabro istražuju različite tematske sfere, bez straha da se zadrže samo na jednoj. Njihove pesme oslikavaju ljubav, sociopolitičku situaciju, svakodnevne probleme, ali i fantastične teme.

„Grupa starih rokera“, kako sebe opisuje sastav Nionanija, odlučila je ponovo da se posveti garažnoj svirci, a do sada su nastupali u Beti Ford i URMUS-u.

Ulaz će stajati 300 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo