fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata ČBS, OPO i Raskid13 krajem marta u Quarteru

ČBS, OPO i Raskid13 krajem marta u Quarteru

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

Čovek Bez Sluha

Jubilej 20 godina postojanja i rada kragujevački pank-rokeri Čovek bez sluha obeležiće i koncertom u Novom Sadu 28. marta u klubu Quarter, a kao gosti najavljeni su bendovi Oružjem protivu otmičara i Raskid13.

Pre šumadijskih pankera, posle višegodišnje koncertne pauze, nastupiće legendarni pop-pank bend Oružjem protivu otmičara iz Zrenjanina. Publika će pored nekoliko njihovih vanvremenskih hitova, imati priliku da čuje i nekoliko novih pesama.

Slavljeničko veče svojim nastupom otvoriće perspektivni pank-rok bend iz Pančeva Raskid13, koji je sastavljen od mladih, ali već iskusnih muzičara koji su sa svojim drugim ili ranijim bendovima već overili neke od najvećih bina u regionu.

Koncert će biti održan u klubu Quarter u subotu, 28. marta, sa početkom u 21 čas, a klub će za posetioce biti otvoren pola sata pre zvaničnog početka.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u Gigs Tixu (Pariski magazin, pored Trčike) i na svim drugim prodajnim mestima Gigs Tixa u Novom Sadu i ostatku Srbije, kao i online. Broj karata za ovaj koncert je ograničen.