-

NaslovnaVestiNajave koncerataCasillas i Lepša Brena početkom decembra u SKCNS Fabrici

Casillas i Lepša Brena početkom decembra u SKCNS Fabrici

Novi Sad Petrovaradin Casillas Exit Festival fotografije slike galerija
Casillas

Novosadski bendovi Casillas i Lepša Brena nastupiće 4. decembra u SKCNS Fabrici. Koncert će trajati od 19.30 do 21.45 časova i održaće se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Srbije. Cena ulaznice je 400 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike, pred početak koncerta.

Casillas je noiserock bend iz Novog Sada, nastao 2012, a aktivno svira od 2014. godine. Oni su nedavno objavio prvi album koji nosi ime benda u izdanju Studentskog kulturnog centra Novi Sad.  Pored njega, imaju još i „Live iz CK13“ u izdanju Idiotskog internata, kao i demo „Old Money“.

Lepša Brena je arhi-pop (arhitektonski pop) duo iz Novog Sada, koji je formiran sa idejom da kombinuje arhitektonske teme, pojave i probleme sa indie-pop melodijama. Bend do sada ima jedan objavljen album iz 2020. godine, „Prazni gradovi plešu“ u izdanju SKC Novi Sad, kome je prethodio je prvi mini-album, EP „Bacači pogleda“. Pesme Lepše Brene crpe muzičku inspiraciju iz mnoštva žanrova, kombinujući elemente elektronike i gitarskog zvuka, ritmova za ples i melodija za kontemplaciju.  

Najnovije vesti

Izdvajamo