-

Caro Emerald u KC Dražen Petrović

Nizozemska pop/jazz pjevačica Caro Emerald posjetiti će Zagreb, a nastup će održati u KC Dražen Petrović 24. veljače 2018. godine, u okviru svoje „Emerald Island“ turneje.

Caro Emerald prepoznata je prvenstveno po svom spajanju ballroom jazza s energičnim mambo grooveom. Emerald je na glazbenoj sceni postala prepoznatljiva 2007. godine, kada su njen baršunasti vokal prepoznali producenti Jan van Wieringen i David Schreurs. Upravo su je oni, uz kanadskog autora Vincenta Degiorgia, vidjeli kao savršen izbor za pjesmu „Back It Up„, koja joj je i osigurala proboj na glazbenoj sceni. Pjesma se se dvije godine kasnije našla na njenom debi albumu Deleted Scenes from the Cutting Room Floor.

U ožujku ove godine izdala je EP Emerald Island na kojem se nalazi šest pjesama inspiriranih exoticom, žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima.

Ulaznice za zagrebački koncert po cijeni od 200, 220 i 300 kuna dostupne su na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i online na www.ticketshop.hr.

Najnovije vesti

Izdvajamo