-

Caro Emerald po prvi put u Beogradu

Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald dolazi u Beograd, gde će u okviru svoje aktuelne „Emerald Island“ turneje nastupiti u Hali sportova 27.februara 2018.godine.

Pevačica je svoj prvi veliki uspeh doživela 2007. godine kada je objavila pesmu „Back It Up“ koja se kasnije našla i na njenom debi albumu „Deleted Scenes from the Cutting Room Floor“ . Još veći uspeh doživela je sa drugim studijski album  „The Shocking Miss Emerald“, koji je bio i na prvom mestu britanske liste albuma 2013.godine.

U martu ove godine izdala je EP „Emerald Island“ na kojem se nalazi šest numera inspirisanih exotic-om, muzičkim žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom „Emerald Island Tour“ , najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu umetnicu dovesti i u Beograd.

Ulaznice za koncert Caro Emerald po ceni od 2900 do 4500 dinara mogu se naći  na svim prodajnim mestima EventimaDD Tickets i Ticketshopa kao i online na www.eventim.rswww.ddtickets.rs  i www.halasportova.rs.

Najnovije vesti

Izdvajamo