-

Cactus Fields, Ubili su batlera, daze i Narator u Božidarcu

Cactus Fields | foto: David Milosavljević Soda

Približavajući se kraju ovogodišnje koncertne sezone, 9. decembra u Božidarcu nastupiće četiri sastava – Ubili su batlera, daze, Narator i Cactus Fields.

Ako vam zimsku plejlistu ne napuštaju Rites of Spring, At the Drive-In, Moss Icon i ostala vašingtonska emocore/post-hardcore ekipa, Ubili su batlera u sastavu Maćija na bubnjevima, Relje na basu, Damija i Lucha na gitarama i vokalima, su tu da vam „pokvare“ decembarsko veče još jednom u nizu disonantnih ispovedi. Definitivno bend na koji sledi obratiti pažnju u doglednoj budućnosti.

Kaća, Katarina, Aleksa i Ilija iz beogradskog sastava daze možda još uvek biju tešku bitku sa žanrovskim odrednicama od 2019. godine, ali je na osnovu demo-stvari dostupne na YouTube kanalu jasno da će album na kojem rade kad-tad omamiti domaću indie-publiku.

Narator je beogradski alternativni bend koji sebe definišu putem – verovatno možete naslutiti – naracije. Bend namerava „da doslika publici određenu priču. Priču koju svako može da razume, i kojoj svako može da doprinese.“

Nakon izbacivanja istoimenog albuma, garažni bend Cactus Fields iz Gornjeg Milanovca izvešće svoju razuzdanu setlistu i uživo. Kažu da je ovo „prvi koncert nakon izdavanja albuma, koji je, po našoj proceni, za sad imao dobar prijem publike, ali to ćemo tek potvrditi u Božidarcu!“

Najnovije vesti

Izdvajamo