Burning Circle predgrupa Blind Guardianu

burning_circleLegendarni nemački sastav Blind Guardian gostuje u Beogradu 19. maja u BelExpoCentru, a čast da otvori koncert pripašće mladom i talentovanom bendu iz Rume Burning Circle.

Burning Circle je formiran 2006 godine, nakon više nastupa u matičnoj zemlji 2012. godine izdaju svoj album prvenac “Ruins of Mankind” pod etiketom srpsko/švajcarske izdavačke kuće Miner Recordings. Album je dobro prihvaćen od strane publike i kritike kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Nakon objavljivanja albuma sastav iz Rume postaje primećen u muzičkim krugovima širom Evrope i kao rezultat njihove kreativnosti dolaze nastupi na festivalima PPM u Belgiji, Underwall u Zadru i Exit festivalu u Novom Sadu. Burning Circle trenutno snima EP “Aral Sea” čiji izlazak je planiran za maj tekuće godine.

Blind Guardian u okviru svoje evropske turneje na gostovanju u Beogradu promoviše svoje deseto izdanje “Beyond the Red Mirror”, koji je Balkanrock nedavno recenzirao.

Cena karte za ovaj događaj je 2.800 dinara i može se nabaviti preko DD Ticket shop-a u Strahinjića Bana 22 kao i u svim Win Win radnjama širom Srbije. Online kupovina www.ddtickets.rs.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.