-

NaslovnaVestiVesti iz regionaBrkovi - Virtualna birtija s publikom iz cijelog svijeta

Brkovi – Virtualna birtija s publikom iz cijelog svijeta

Brkovi Ferragosto JAM

Povoljnije ulaznice za online koncert grupe Brkovi digli su na noge fanove iz cijelog svijeta. Svirka u digitalnoj birtiji planirana je za 6. ožujak, a do nadolazeće nedjelje, 21. veljače, ulaznice se mogu kupiti po 50 kn, što je izazvalo masovnu reakciju ponajviše u Hrvatskoj,
Njemačkoj, Srbiji i Bugarskoj. Jednako oduševljenje vlada i unutar benda koji već naveliko istražuje produkcijske mogućnosti ovakvog nastupa.

„Vidjet ćete, izgleda kao prava pozornica, meni čak izgleda bolje od većine pozornica na kojima smo do sada svirali. Sve ide uživo i publika će imati, čini mi se, opciju da galami na nas preko tastature, dok piju piće i zabavljaju se” – prenio je u jednom intervjuu svoje prve dojmove pjevač Brkova Shamso69.

Povoljna prva cijena ulaznica motivirala je fanove benda, pa je prodaja sjajno krenula u cijeloj regiji, pri čemu prednjače Hrvatska i Srbija, zatim Njemačka koja bilježi najviši broj od zapadnoeuropskih zemalja te Bugarska, kao zemlja u kojoj su puno puta nastupali i imaju ozbiljan broj sljedbenika. Nakon njih slijede države kao što su SAD, Švedska, Irska, Velika Britanija, Danska i Italija.

“Nama se stalno javljaju ljudi širom sveta, a jutros su mi javili da je jedna karta kupljena u Luksemburgu“ – poručuju iz tabora Brkova.

Ulaznice za virtualan koncert Brkova u prodaji su od danas do 21. veljače po cijeni od 50 kn. Od 22. veljače do 5. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a na sam dan koncerta 90. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo na linku.

Najnovije vesti

Izdvajamo