-

Brkovi u riječkom Pogonu kulture

Brkovi Shamso Arsenal Fest Kragujevac Knežev Arsenal fotografije galerija slike reportaža

Zagrebačka punk rock petorka Brkovi vraća se u Rijeku, a u Pogon kulture dolaze u petak 22. travnja 2022.

Punk-folk-wellness mašina i ovoga će puta riječkim fanovima donijeti najveće hitove, kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija” ili „A ja ću da pijem“.

Brkovi će kroz cijelo proljeće i ljeto biti na Novo Nenormalno turneji po regiji i inozemstvu. Uz nastupe u Münchenu, Ljubljani, Novom Sadu, kao i po Hrvatskoj, samostalni koncert zakazan je i u Rijeci. Ususret koncertnim aktivnostima, bend je nedavno objavio novi singl i spot “Tata ti je zao” koji je u samo mjesec dana dosegao gotovo 100 000 pregleda na YouTubeu.

Ulaznice su u prodaji po early bird cijeni od 70 kn koja će vrijediti do 31. ožujka. Dan nakon, za ulaznice će trebati izdvojiti 80 kn, a ta cijena bit će aktualna do 21. travnja. Na dan koncerta za nju će trebati izdvojiti 90 kn.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim i Entrio sustava kao i online www.eventim.hr i www.entrio.hr, te u Dallas Shopu.

Koncert Brkova se tako pridružuje sjajnom nizu proljetnih nastupa u Pogonu kulture, uz PipsChips&Videoclips koji dolaze u subotu 26. ožujka, kao i Hladno Pivo, koji će u petak 8. travnja i u Rijeci proslaviti 35 godina karijere, dok je 7. svibnja rezerviran za Silente.

Najnovije vesti

Izdvajamo