fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Brkovi u novosadskom The Quarteru

Brkovi u novosadskom The Quarteru

Brkovi
Brkovi

Zagrebački bend Brkovi će posle dužeg vremena održati samostalni klupski koncert u Novom Sadu. Zakazani datum je 18. novembar, a mesto popularni klub The Quarter.

Poznato je da se klupski koncerti Brkova odvijaju u euforičnoj atmosferi i posle bezmalo dve godine novosadska publika će imati priliku da ih ponovo vidi u klupskom izdanju. Zagrepčani su imali nekoliko nezaboravnih nastupa u Novom Sadu, a poslednji koji su održali na Blok rok festu, u maju ove godine, je jedan od najboljih koji je bend imao u celoj svojoj karijeri. Zato se sa posebnim nestrpljenjem vraćaju u grad u kojem ih publika svojom podrškom motiviše da daju najbolje od sebe. Na koncertu u The Quarteru publika će biti u prilici da posluša presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.

Početkom ove godine Brkovi su objavili svoj novi album, šesti po redu, pod nazivom “Torzo Dade Topića”, a potom su ga trijumfalno promovisali u prepunoj beogradskoj Hali sportova 01. aprila i širom regiona na samostalnim koncertima i festivalima.

Brkati mladići tokom jeseni nastavljaju sa intenzivnim tempom nastupa, a dvadeset dana pre novosadskog koncerta sviraće u kultnom klubu „Fibber Magees“ u Dablinu, što će biti njihov prvi nastup u Irskoj.

Rasprodat je ceo kontigent ulaznica po prvoj promotivnoj ceni od 600 dinara, a one po sledećoj (pretprodajnoj) ceni od 800 dinara možete kupiti u Gigs Tixu u Pariskom magazinu i u celokupnoj Gigs Tix prodajnoj mreži u Srbiji. Broj ulaznica po toj ceni je limitiran.