-

Brkovi nakon četiri godine ponovo u Beogradu

Brkovi
foto Sanjin Kaštelan

Poznati Balkan-pank-folk bend Brkovi, nakon četiri godine održaće svoj prvi samostalni koncert u Beogradu. Kao specijalne goste najavljuju popularni bugarski orkestar Kamčija sa pesmom „Kombajn-vršalica“ (Vasko Žabata) koja je postala najaktuelniji hit u regionu, a ovo će biti njeno premijerno izvođenje u Srbiji.

Još jedan gost koncerta biće Travolta iz Borča Grede koji će svojim polučasovnim nastupom zagrejati publiku za eksploziju energije koju najavljuju Šemso i ekipa.

Posle poslednjeg samostalnog koncerta u prepunoj Hali sportova “Ranko Žeravica” koji je održan 2018. godine i koji je izazvao nezapamćeno interesovanje beogradske publike, ”brkati momci” se vraćaju na beogradsku scenu 7. oktobra i to pravo u Hangar Luke Beograd. Koncert počinje u 21 h, a ulaznice se nalaze u prodaji od danas na Tickets.rs

Brkovi postoje već 18 godina i od tada su izdali 7 studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope i tako postali jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu, koja poslednjih godina rasprodaje veliku većinu koncerata i učestvuje na svim najznačajnijim festivalima.

Bend je pored sjajne energije koju pruža svojoj publici poznat i po svom jedinstvenom stilu koji su sami nazvali „PunkFolkWellness“. Brkovi su ovog proleća nastupom u Minhenu započeli turneju „Novo (Ne)normalno“ i nastavljaju je širom regiona i čitave Evrope nižući nastupe na gotovo svim renomiranim festivalima, a sada stižu i pred beogradsku publiku.

U toku je prodaja regularnih single ulaznica po ceni od 1.000 dinara, dok je fan pit ulaznica trenutno u prodaji po promotivnoj ceni od 1.500 dinara. Na dan koncerta cena regular karte iznosiće 1.500 dinara, dok će fan pit dostići cenu od 2.000 dinara.

Povodom početka prodaje karata u toku je akcija 1+1 kojom prvih 50 najvećih fanova ima priliku da uz kupljenu jednu regular ulaznicu dobije još jednu poklon kartu za nastup svog omiljenog benda. Zato požurite na prvu biletarnicu ili online.

Najnovije vesti

Izdvajamo