fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Brkovi, Dječaci i Punčke u Osijeku

Brkovi, Dječaci i Punčke u Osijeku

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Dječaci
Dječaci

Prvo izdanje Tuluma u Osijeku dovodi u grad na Dravi 28. ožujka eksplozivnu kombinaciju sačinjenu od Brkova, Dječaka i Punčki. Koncert će se održati u dvorani Zrinjevac.

Brkovi u dvoranu Zrinjevac stižu nakon veličanstvenog rasprodanog koncerta u Domu sportova, gdje je u više od dva sata euforične svirke punk folk mašina potvrdila je status ponajboljeg live benda ovih prostora.

Splitska hip hop trojka Dječaci objavit će u petak 20. ožujka novi singl, ukupno četvrti s nadolazećeg studijskog albuma. Nakon “Struje”, “Bilih starki” i “Funte”, nova pjesma će biti premijerno puštena u eter, a bend je najavljuje kao “singl koji donosi taj naš dobar stari zvuk koji voliš i tvrdoću po kojoj smo poznati”.

Tvrdoće definitivno ne nedostaje novoj pjesmi Punčki “Ocean”, objavljenoj 9. ožujka. Jedna od najboljih domaćih rock stvari ove godine predstavlja Anju, Luciju i Ruby u moćnoj igri ritam sekcije i riffova. Najavni singl novog album kojeg su djevojke proteklih mjeseci snimale u Zagrebu savršeno će se uklopiti u set listu na kojoj su “Petra Pan”, “Ritam kaosa”, “Iz dana u dan”, “Srce” i mnoge druge.

Koncertni brend Tulum svoje je prvo izdanje imao prošle godine u Rijeci uz Dubioza Kolektiv, S.A.R.S. i Brkove. Na istom mjestu se održao i prošlog studenoga uz S.A.R.S., Brkove i Dječake, a sada se prvi put predstavlja u Osijeku dovodeći tri benda koji su proteklih godina napravili ogroman iskorak u cijeloj regiji. Kompletan program Tuluma trajat će više od 4 sata, u dvorani koja je u prošlosti svjedočila odličnim koncertima.

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kn, a na dan koncerta cijena će im iznositi 60 kn

Službena prodajna mjesta:
• Eventim prodajna mjesta: Tisak Media Centri, Tisak kiosci, Exclusive change mjenjačnice, Petrolove benzinske postaje – kompletan popis na http://www.eventim.hr/hr/outlets/
• Online na www.eventim.hr