-

NaslovnaVestiNajave koncerataBrit Floyd uskoro u Zagrebu i Splitu

Brit Floyd uskoro u Zagrebu i Splitu

Brit Floyd

Britanski Pink Floyd tribute bend Brit Floyd u sklopu turneje „Space and Time CONTINUUM“ nastupit će 10. studenog u splitskoj Spaladium Areni, dok će dan kasnije – 11. studenog – svirati u Boćarskom domu u Zagrebu. Sve ljubitelje Floyda očekuje putovanje kroz 50 godina glazbene povijesti uključujući skoro sve najvažnije trenutke u diskografiji benda.

„Reakcija publike na turneju ‘Space and Time’ iz 2015. je bila toliko pozitivna da smo odlučili nastaviti i u 2016. uz naslov ‘Space and time CONTINUUM’. Cilj nam je bio napraviti još bolji i impresivniji nastup za sve. Postoji toliko mnogo kvalitetnog materijala za rad tako da ćemo definitivno ubaciti nekoliko drugačijih pjesama ovaj put, ali naravno nećemo zaboraviti uključiti i sve najdraže i najpoznatije hitove“ kaže gitarist i glazbeni direktor benda Damian Darlington.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima. Cijene Zagreb – 200 kn u pretprodaji, 230 na dan koncerta. Cijene Split – 150kn za parter/180kn za tribine, te na dan koncerta 170 kn za parter/190 kn za tribine.
Svakom posjetitelju koncerta s kupljenom VIP ulaznicom za Meet & Greet paket, na dan nastupa u 17 sati, bit će dodijeljena posebna propusnica koja će im omogućiti razgledavanje suvenira i razgovor s članovima turneje.
Posjetiteljima s posebnim VIP ulaznicama bit će omogućeno prisustvovanje tonskoj probi, prilikom koje će glazbenici počastiti VIP goste bonus izvedbom dvaju Pink Floyd klasika koji se neće izvoditi tijekom večernjeg koncerta. Nakon probe, slijedi upoznavanje s glazbenicima, fotografiranje, te podjela autograma.