fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Brigand, Sharks Snakes & Planes i Seljačka Buna u Pančevu

Brigand, Sharks Snakes & Planes i Seljačka Buna u Pančevu

BrigandBendovi Brigand, Sharks Snakes & Planes i Seljačka Buna nastupiće u Pančevu 24. januara naredne godine u Dvorani Apolo.

Brigand je alternativni rok bend koji radi na relaciji Beograd/Pančevo, oformljen 2011. od strane Velibora Nikolića (ex-Jewy Sabatay). Postavu čine i Ilija Kojović (bas) i Ivan Perović (bubnjevi). Posle dva objavljena singla (“Malarme”, “Okovan”), bend je u septembru 2013. objavio svoj prvi studijski album, “Zaplešimo Grešnici“.

Seljačka Buna je nastala u Beogradu 2005. godine. Posle pauze u radu, a zbog interesovanja raje, bend se, sa izmenjenom postavom, okuplja ponovo u leto 2010. i snima demo album “Buna je počela“, koji je izašao u novembru 2011. godine. Sviraju samoproklamovani žanr agro-metal. Tekstovi su mahom humoristički, sa satiričnom crtom i blagom kritikom trenutnog stanja u državi i svetu. Bave se temama ljubavi, religije, narodne epike, te rock i pop stereotipa.

SHARKS, SNAKES & PLANES (ajkule, zmije & avioni) je bend koji je nastao krajem 2010. godine u staroj Beogradskoj industrijskoj zoni. Tematika kojom se bend bavi je mešavina raznih primalnih emocija, životnih priča i sam pokušaj da se publici ponovo prenese poruka o nekakvoj iskrenosti i prijateljstvu, koja se zagubila negde u toku prethodne decenije.

Najnoviji EP “Nebeska mehanika” bend je promovisao u toku 2013. i 2014. godine. Iza sebe imaju Više od 60 koncerata, u 20 gradova u Srbiji i regionu.
Trenutno rade na novom materijalu koji će biti spreman krajem maja 2015. godine.

Početak koncertne večeri zakazan je za 21 čas, dok će ulaznice iznositi 200 dinara.