-

NaslovnaVestiNajave koncerataBombarder i Infest na Belgrade Metal Meetingu

Bombarder i Infest na Belgrade Metal Meetingu

Kako je već najavljeno, 19. januara predstojeće, 2018. godine, biće održan prvi po redu Belgrade Metal Meeting festival u Hali Sportova na Novom Beogradu, od strane organizacije MH Concerts Serbian Hellbangers.

Kao headlineri festivala nastupiće nemačke thrash metal legende i deo teutonic četvorke, Kreator, koji je poslednji nastup u Srbiji imao na Exit Festivalu 2011. godine. Bendovi koji će deliti binu sa njima su poljski death metalci Vader, francuska groove electro ekipa Dagoba, te slovenačka industrial mašinerija Noctiferia. Kao nova imena, odnosno domaća podrška koja će pojačati line-up ove večeri najavljena su dva sastava, kultni speed thrasheri Bombarder, kao i jedan od najuspešnijih srpskih death-thrash bendova, Infest, koji će ovim putem promovisati novi album Addicted To Flesh.

Karte za ovaj festival po akcijskoj ceni su vrlo brzo rasprodate, stoga se u prodaji mogu naći samo po redovnim cenama, 3400 dinara za parter i 3700 za fan pit. Na dan koncerta cena će iznositi 4000 dinara. Prodajna mesta su Felix, Mungos i Eventim.