-

NaslovnaVestiNajave koncerataBolesna Štenad novo ime Balkanrock Sessionsa

Bolesna Štenad novo ime Balkanrock Sessionsa

Bolesna Štenad Balkanrock Sessions

Beogradski punk rock bend Bolesna Štenad nastupiće na četvrtom u nizu online koncerata “Balkanrock Sessions“. Snimak nastupa će biti objavljen na Youtube kanalu muzičkog portala Balkanrock, u ponedeljak, 16. avgusta.

U okviru novog Balkanrock Sessiona uživaćete u sjajnom nastupu Bolesne Štenadi, dok će vam razgovor novinarke Milene Gojković s frontmenom Aleksandrom Markovićem Lamom i gitaristom Zoranom Mladenovića Kize, aktivirati sve “mišiće smejavce” duhovitim pričama iz karijere benda, nastanku njihovih pesama i celoj jet set postavi koja je u njima pomenuta.

Bolesna Štenad je punk bend koji već više od 10 godina svojim duhovitim tekstovima i energičnim i uzbudljivim nastupoma zabavljaju sve od “7 do 107” godina. Iza sebe imaju 3 albuma “Loše loše“, “Desiće se lepe stvari” i aktuelni album “Gde su te manekenke gde je taj kokain“, kojim su 2019. godine proslavili 10 godina postojanja. Poseduju jedinstveni šarm, kako na bini, tako i van nje, a njihova muzika, tekstovi i pojava su kompletno zaokruženi, što ih čini jednim od najkarakterističnijih bendova srednje generacije.

Muzički portal Balkanrock već 15 godina neguje pravovremenost informacija, kritičko mišljenje i aktivno se zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. Kao takav medij, Balkanrock kroz “Balkanrock Sessions” želi da promoviše autorsko stvaralaštvo u muzici, unapredi i proširi trenutnu ponudu online koncerata u regionu, publici obezbedi najbolji mogući užitak i informiše je o rokenrol sceni na ovim prostorima.

Podsećamo, serijal online koncerata “Balkanrock Sessions” startovao je 5. jula koncertom velikog crossover sastava Eyesburn. Posle toga su usledili nastupi bendova Moussaka i Obojeni Program. U narednom periodu Balkanrock će objavljivati sessione svakog drugog ponedeljka. Naredni nastup zakazan je za 30. avgust.

Najnovije vesti

Izdvajamo