-

NaslovnaVestiNajave koncerataBohemija & Prljave Sestre ovog petka u Feedbacku

Bohemija & Prljave Sestre ovog petka u Feedbacku

Prljave Sestre
Prljave Sestre

Bohemija i Prljave sestre održaće zajednički koncert u petak, 24. decembra u niškom klubu Feedback od 21h.

Karte po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u Vintage shopu, Davidova 9 i u
Fat Cat-u, Cara Dušana 54 Kula, Lokal 1. Cena karte na ulazu biće 600 dinara.

Prljave Sestre su rokenrol sastav iz Niša koji spaja aktuelne muzičke pravce sa uticajima šezdesetih i sedamdesetih godina. Iza sebe imaju mnoštvo singlova i dva studijska izdanja, „Prljave Sestre“ iz 2016. i „Najgore tek dolazi“ iz 2020. Žanrovski raznovrstan materijal u osnovi zadržava jednostavnost, spontanost i konstantnu razmenu energije tipičnu za trio postavu – od garažnih „Oni ili ti“ i „Nikako da sjašu“, preko americana zvuka na „Novim jutrima“ i „Talasu“, indi rock inspirisane „Unazad“, do psihodelične „Kiše“. Tematski razapete između apokaliptičnih slika i želje za promenom, ostavljaju slušaocu da izabere – ironija, bunt, ili oba istovremeno.

Bohemija je objavila tri studijska albuma – “Sve naopako” (2017), “Nasmeši se i reši se?” (2019) i “Putujemo” (2021). Njihovi (retki) koncerti priča su za sebe: tona pozitivne energije, ludilo boja, najbolje od pop-rok psihodelije i neverovatni osećaj za melodiju i savršenu pesmu. I šest posebnih ljudi na bini.

Ovaj niški soul-spejs-pop-rok sastav povremeno je razigran kao Dejvid Bouvi na “Let’s Dance”, hitičan kao The Cult na “Electric”, srećno-tužan kao Big Star na “Sister Lovers” i neodoljiv kao neki ABBA “Best of”. Uz buduće singlove “Prsla sam” i “Revolveraš” i autobiografsku “Što sam lud”, svakako treba izdvojiti katarzično “Sidro“ i singl “Levo oko”.

Organizatori napominju da će klub raditi sa 50% kapaciteta i ograničenim radnim vremenom, te da kupite ulaznicu na vreme.

Za ulazak u klub Feedback potreban je Zeleni sertifikat (možete ga skinuti sa portala e-uprava gde ćete naći i detaljna uputstva ili možete nabaviti lično u svakoj pošti) – dovoljna je i fotografija dokumenta sa jasnim QR kodom.

U slučaju da imate ulaznicu a nemate važeći sertifikat, nećete moći da uđete u klub, a novac neće biti vraćen.

Najnovije vesti

Izdvajamo