-

Bohemija i O.K.O.T. sutra u Nišu

Bohemija Ei Letnji Klub Niš galerija fotografije slike

Bohemija i O.K.O.T. dele binu sutra u petak 09. decembra u niškom Feedbacku.

Bohemija je bend iz Niša koji radi aktivno više od pola decenije. Iza sebe ima 3 studijska albuma i nastupe širom Srbije. Bend čine Dina Abu Mayyaleh (vokal, sint, udaraljke), Janko Džambas (vokal, gitara), Dimitrije Mandić (violina, sint, vokal), Miloš Pavlović (gitara, vokal), Mihajlo Ivanović (bas), i Milan Stoiljković (bubnjevi).

Bend trenutno radi na promociji trećeg albuma, te snimanju muzičkih spotova za isti. Uskoro počinju rad na svom četvrtom izdanju. Njihove svirke su uvek prepune dobrih vibracija, tako da nemojte propustiti ovaj spektakl.

O.K.O.T. kao ideja je nastao kada su snage udružili kantautor Zorić Mitar i gitarista Tom Sojer. Vremenom se ekipi pridružio bubnjar Stefan Nikolić, da bi zatim bend dobio svoj puni sjaj kada se priključio basista Dimitrije Vrbić.
Zahvaljujući štrokavim deonicama i dinamičnijom atmosferom benda, Zorić je svoje pesništvo preusmerio sa balada na tekstove socijalne prirode, čime se nadamo da ćemo eventualno iz benda izrasti u partiju nove generacije lopova.
Do tad, po prvi put možete čuti pesme sa našeg novog albuma.

Karte se mogu kupiti u pretprodaji u Vintage Shop-u, od 5. decembra, po ceni od 600 dinara. Karte na ulazu će koštati 800 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo