-

Bogovi rapa dolaze na Sea Star Festival

Cypress Hill

Jedna od najvećih hip-hop grupa u povijesti Cypress Hill, u svibnju stiže u Hrvatsku! Nastup na Sea Star Festivalu bit će ekskluzivan za kontinentalnu Europu zbog čega se u Umagu očekuje dolazak desetina tisuća fanova iz cijelog svijeta! Nakon prošlogodišnjeg spektakla kojeg su složili Wu- Tang Clan, Sea Star Festival u 2020. diže ljestvicu više i dovodi hip-hop ikone koje su zauvijek promjenile tijek ovog glazbenog pravca. Kalifornijski bogovi rapa imaju svoju zvijezdu na hollywoodskom Walk of Fameu, kao i nevjerojatnih 20 milijuna albuma prodanih diljem svijeta. Oni su prva rap grupa koja je imala istovremeno čak dva albuma u prvih 10 na američkoj top listi, od čega jedan i na samom vrhu!

Zaslužni za hitove “Insane In The Brain”, “Tequilla Sunrise”, “Rock/Rap Superstar“, “Hits From the Bong” i “I Ain’t Goin’ Out Like That”, Cypress Hill su snažno utjecali na globalnu hip-hop scenu, a svojim razmišljanjem izvan okvira promovirali dvojezičnost u svojim pjesmama još od prvog albuma. Uvijek neizostavni kao akteri popularne kulture, ova megagrupa je dobila i svoju epizodu u kultnoj seriji Simpsons, njihovi hitovi sviraju u superpopularnoj igri Grand Theft Auto te filmovima i serijama kao što su “Fast & Furious“, „The Sopranos“, „Mr. Robot“, „The Wolf of Wall Street”, “Friday” i brojni drugi.

Četvrto izdanje Sea Star festivala održat će se 22. i 23. svibnja, uz Welcome Party 21. te Closing Party 24. svibnja 2020. Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni već od 229 kn, što je u odnosu na finalni iznos, ušteda od čak 40%. I VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn prodaju se na Seastarfestival.com, te online u sustavima Ticketshop.hr i Entrio.hr. U prodaji su i turistički paketi već od 46 Eur, koji osim ulaznice uključuju i smještaj, dostupni putem službene turističke agencije festivala, EXIT Trip, dok se različite opcije smještaja za Sea Star festival, koje uključuju premium kamp, apartmane, vile i hotele, mogu pronaći na stranici Sea Star festivala.

Najnovije vesti

Izdvajamo