fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Bob Marleyev rođendan u Beogradu: Od KST-a do Festa

Bob Marleyev rođendan u Beogradu: Od KST-a do Festa

Srđan Kostić
Funkcija: Novinar Sebe vidi kao: Kulturnog, finog, lepo vaspitanog, pametnog, prelepog, genijalnog, nadahnutog, iskrenog, nepipača hleba i pre svega skromnog Moto: Slušaj majku i hardkor.

bob-marley-decja-radost

Bob Marlijev rođendan i ove godine obeležiće se u nekoliko beogradskih klubova, u čevrtak i petak.

Na doček Marlijevog rođendana možete otići u Klub studenata tehnike i Jazz Bar Centar u četvrtak, 5. februara. U popularnom KST-u kraljevački bend Dečja Radost održaće svoj tradicionalni koncert, početak je u 23 časa. Karte se kupuju na ulazu, a cena je 250 dinara. U Jazz Baru nastupiće Besne Gliste, NesvrstanBg Reggae Dub i Nek’ Svira Ko ‘Oće, kao i Dj Ru i Dj Ridoo, a cena je 200 dinara.

Na dan rođendana, u petak 6. februara program će se održati u tri kluba. U Festu će koncert održati bend AmanZaman, koji je spremio ‘porodično’ okupljanje, a cena karte je 300 dinara. U Blue Moonu 70. rođendan legendarnog pevača beležiće se uz Katarinu Kayu Marković i Igooman Mc Reggae Sabora, dok će u klubu Sioux istovremeno biti održana svirka i protest protiv mejnstrim medija. Nastupiće FC Apatride UTD, beogradski celtic punk sastav Scordisci, kao i Dj U-Rosh. Cena karte je 400 dinara, a svirka kreće u 22 časa.